Cu limuzina la banchet

Cativa absolventi de la Colegiul National Gheorghe Vranceanu din Bacau au reusit sa-si lase colegii cu gura cascata vineri seara: au inchiriat o limuzina care sa-i aduca la restaurantul Green Park, din Parcul Cancicov, unde avea loc banchetul de final de liceu.

8 COMENTARII

  1. Cine ar avea curiozitatea sa citeasca un pic de istorie, perioada romaneasca 1930-1940, ar fi consternat cata asemanare este intre prezent si atunci. Cititi niste ziare ale timpului. Fete, baieti, masini luxoase, protipendada, copii plecati la studii, fitze si petreceri la bulevard. Nu-i trecea nimanui prin cap ce o sa vina.
    Peste cativa ani, bombardamente, razboi, sute de mii de morti, iar peste alti cativa, comunism, executii, puscarii pline, averi nationalizate, modmoazele ajunse la coada vacii si domnisori pusi sa sape cu lopata sau sa deratizeze. .
    Poate ca e bine ca tinerii sa vina cu limuzina la banchet. La urma urmei, maine s-ar putea sa fie dusi cu camionul la sapat santuri. Soarta !

  2. N-am nicio problema cu tinerii, este dovedit stiintific ca pana pe la 22 de ani exista un dezechilibru hormonal care provoaca manifestarile excentrice si vadit tampe ale tinerilor, toti am trecut prin starea asta, asa ca mai bine considerati-i drept ceea ce sunt – niste bolnavi temporar, trec si ei printr-o perioada, nu e vina lor. Singurul tratament care a mers si merge este MUNCA, dar nu aia la vrajeala, ci cu lopata, cu frecatul podelelor, munca dura. Sa vezi cum se potolesc hormonii …

  3. Mintea copiilor din ziua de azi se afla in degringolada ! Generatia din ziua de azi cade din ce in ce mai adanc intr-o stare de stercore. Fite , figuri , alte treburi nu au copiii acestia … In loc sa se ocupe de examenul de bacalaureat . Sunt sigur ca printre acesti copii minunati se afla si insanis care nici nu au inceput sa invete pentru examenul vietii lor !