Exit poll ora 19.00

Romeo Stavarache – 64,2%
Dumitru Sechelariu – 10.6%
Cristinel Manolache – 11,2%
Paul Timofte – 5,0%
Adrian Mironescu – 0,9%
Ioan Enașoae – 0.7%
Florin Lazăr – 4,1%

Consiliul local

USL – 62,2%
PP-DD – 7,5%
PDL – 10,5%
PRM – 1,3%
UNPR – 1,3%
PER -11,9%

6 COMENTARII

  1. Singura cifra care ma lasa mut este cea care se refera la procentajul PDL. Este ENORM. Sa inteleg ca zece la suta dintre bacauani nu au inteles ca aceasta criza interminabila este produsul PDL, este inventia PD, ca 10% dintre bacauani sunt alaturi de partidul care a adus curbe de sacrificiu in tara asta, Probabil ca acesti bacauani nu au fost in ultimii ani inafara tarii, sa vada cum traiesc grecii, slovacii, polonezii, ungurii, italienii, spaniolii si multi altii care si eu au, nu-i asa criza pe cap. Adica nu au vazut ca ceilalti o duc asa pe creiza exceptional de bine, ca unii dintre ei – ma refer la Slovacia, Polonia, Muntenegru, Croatia, Slovenia si multi altii, nici macar nu au avut recesiune in toti acesti ani. Bravo, dragi bacauani care credeti in crize si nu vedeti ca tot acest circ a fost produs pentru ca liderii PDL sa poata fura in modul cel mai abject cu putinta.
    Si nu vorbesc din auzite, pentru ca avem fiecare amici, prieteni, afaceri, contracte, deci nu e nevoie de ziare ca sa stim cine si cat fura.

  2. Desteptarea este incremenita, lol. Situl este in asteptarea ordinelor voievodului, ca deh, s-au cufurit toti in bantaloni, incepand de la Limba si sfarsind cu Botina. Sa iesi al treilea, si sa iei un scor atat de mic, este ultima umilinta pe care o putea primi Sechelaru de la bacauani. Poate crapa dracului el si toata liota lui, sa nu mai iasa plosnita asta, sa ne streseze..
    Apropos, nu am votat nici Stavarache, nici Manolache. Nici Sechelaru, normal.

  3. Si am sa mai adaug ceva: teoretic, se putea intampla sa nu aflu nimic despre activitatea infractionala si manelistico-sechelaristica a presuo-legionarului Manolache. La asta, adaugand motivele personale pentru care nu am vrut sa votez Stavarache, poate ca as fi votat Manolache. DAR metodele badaranesti utilizate de el si sustinatorii lui m-au facut sa iau, inca de acum vreo saptamana, decizia sa nu votez PER sau Manolache. La fel au gandit si actionat multi dintre cunoscutii mei.
    Ideea e ca nu asa se castoga alegerile, cu rahat aruncat in curtea adversarului.