2 COMENTARII

 1. In fine, sunt multe de spus despre cat de instruit este domnul consilier Ciubotariu, probabil ca el o fi exceptia care confirma regula. Sau tanarul Sustac. Sau inca vreo cativa cu care colaborati din motive ce depasesc logica.
  Nu stiu daca realizati, insa, cateva treburi, domnule primar:

  1. toata mizeria asta sinistra cu Sechelariu si Manolache poate ca v-a stresat, insa in mod clar v-a ajutat substantial dpdv electoral.
  In ultimele zile, mai ales, electoratul care nu ar fi votat deloc sau ar fi votat impotriva partidelor mamut siu in general a establishmentului, a ajuns la concluzia ca doi nebuni, doi escroci, doi manelisti ar putea sa ia primaria. Or, intre un Stavarache asa cum este el, si alternativele gen Seche sau Mano, optiunea unui om normal la cap este clara.

  Acest 60 la suta include, asadar, multi bacauani care v-au votat de teama sa nu castige cumva acei doi nebuni coborati din copacii unei democratii prea permisive.

  2. Scorul USL este in mare parte motivat de votul negativ dat PDL. Nu va imbatati cu apa rece – PER si PPDD, partide venite din neant, au impreuna un 20 la suta care este foarte mult, pentru niste formatiuni de buzunar. Nu USL a castigat alegerile, domnule primar, ci PDL le-a pierdut.
  Iar daca din ura viscerala impotriva PDL s-a nascut acest procentaj dat USL, nu inseamna ca lumea a devenit brusc iubitoare de socialism liberalist. E o treaba buna ca aveti un CL care va sustine, insa nu mizati, daca vreti sa ascultati un sfat dezinteresat, nu mizati pe ideea ca sunteti dv sau PSD + PC + PNL, mai popular, ca in 2005, de pilda.

  Ati fost reales intr-o conjunctura si da, DIN PACATE, din NENOROCIRE, chiar sunteti singurul candidat competent si instruit. Daca v-ati fi batut cu candidati din aceeasi categorie cu dv, ar fi fost o victorie mai gustoasa si mai semnificativa

  Or, v-ati batut cu doi urangutani. E bine ca un om a batut animalul, insa ar fi si mai bine ca la alegeri sa se confrunte oamenii intre ei. Ceea ce nu a fost cazul alegerilor locale Bacau 2012.