La Sascut se renumara voturile

  Biroul Electoral Central a decis renumararea voturilor din comuna Sascut, dupa ce candidatul PSD, Ioan Rauta, a solicitat repetarea alegerilor acuzand fraude.

  La Sascut s-au inregistrat circa 700 de voturi anulate, pentru ca s-a votat de cate doua ori pe acelasi buletin. Asta pentru ca primarul Cristinel Bostan a avut ideea de a candida in stil american: in echipa cu viceprimarul.

  Asa ca primarul si viceprimarul au defilat prin comuna impreuna, solicitand sa fie votati. Iar lumea i-a votat impreuna, pe acelasi buletin, pentru ca si viceprimarul candida la functia de primar.

  3 COMENTARII

  1. Am fost observator intr-o comuna din Bacau iar 80% din cei care voteaza sunt batrani peste 70 ani cu 2 neuroni multi dintre ei nu stiu nici sa citeasca si aveau nevoie de “insotitor” pe motiv ca au probleme cu vederea. Va dati seama ca acesti insotitori au platit ca sa aiba acest privilegiu de ai insoti. Din pacate astfel de persoane decid pentru soarta acestei tari.

  2. Asa e peste tot in lumea asta, am votat in alta tara,pentru parlamentul de acolo si daca-ti vine sa crezi, votul se dadea cu un creion, fara stampila, fara buletin – ca nu exista, ci doar un card fara poza. Evident, nu se auzise de furt electoral, iar in comisia electorala era formata din trei babe la vreo optzeci de ani care m-au servit cu prajituri si au facut conversatie cu mine, ca se cam plictiseau.
   Noi nu suntem un popor rau in esenta. Problema este ca suntem atat de hoti si de disperati dupa bani si dupa avere incat facem orice este necesar ca sa ne scoatem in viata.