Primaria nu vrea sa-i plateasca un milion de euro lui Sechelariu pentru FCM

1
22

Municipalitatea bacauana a refuzat oferta lui Sechelariu de a prelua echipa de fotbal FCM. Intr-un comunicat de presa al Primariei se precizeaza faptul ca FCM Bacau are datorii nu de un milion de de euro, cum a spus Sechelariu, ci de doua milioane de euro:

Urmare a faptului că Asociaţia FCM Bacău are datorii la buget în sumă de circa două milioane de euro, aşa după cum reiese din adresa cu nr. 59219/20.06.2012, remisă instituţiei noastre de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice, sumă la care se adaugă şi un milion de euro cerut de patronul acestei echipe, Dumitru Sechelariu, Primăria municipiului Bacău exclude orice înţelegere de acest fel pentru preluarea echipei de fotbal.

Mai mult, se arata in acelasi comunicat, faptul ca FCM a fost preluat gratuit de la municipalitate pe cand activa in Divizia A, “ar fi moral ca aceasta să-l cedeze, la fel, gratuit, şi fără datorii, cetăţenilor acestui oraş, în acest caz municipalitatea fiind interesată să găsească soluţii de redresare a echipei FCM Bacău”.

Asociatia FCM Bacau ar avea datorii in valoare de 6,85 milioane de lei la bugetul consolidat al statului, la care se adauga 1,24 de milioane de lei, debite cu stopaj la sursa.

1 COMENTARIU