Nu mai dau “Like” la pagini

  De cate ori nu ati primit un mesaj de la un prieten de pe Facebook care va ruga sa dati “like” la o pagina nou creata? Sau vreo oferta de nerefuzat de tricou, iPhone sau iPad pe care-l vor primi toti cei care vor da “like” la o pagina?

  Inainte de alegeri a fost chiar o inflatie de astfel de superoferte. Evident, nimeni n-a primit vreodata iPhone-ul sau iPad-ul. In schimb, multi s-au trezit cu tot felul de mesaje electorale pe wall-urile lor. Si nu doar pe cele pe care le citeau doar ei ci si pe cele pe care le vedea toata lumea.

  Credeti ca ar putea fi o legatura? Intrebarea este, desigur, retorica.

  Eu n-am pus botul la ofertele astea, insa recunosc faptul ca am dat like la cateva pagini atunci cand am fost rugat. Si m-am trezit prieten cu o duduie pedelista de prin Prahova, de nu stiam cine din lista mea poate sa faca spume la gura in halul ala.

  Asa ca nu-mi mai trimiteti solicitari: nu mai dau “like” la pagini pentru ca nu stiu in ce vor fi transformate ulterior. Azi poate sa fie o pagina de prezentare a unui blog sau produs, maine, insa, ar putea fi transformata in pagina unui partid sau politician despre care eu nu stiu nimic.

  3 COMENTARII