Accident “la ciupercute’, in Bacau

Un batran in varsta de 71 de ani a fost lovit azi, in jurul orei 13.00, de un microbuz, in zona “la ciupercute”, din Bacau, la intersectia strazilor 9 Mai si Marasesti.

Batranul mergea cu sotia sa plateasca o factura la telefonul mobil, cand a disparut de langa nevasta. In clipa urmatoare, femeia a auzit o bufnitura si si-a vazut barbatul intins pe sosea. Mai mult de jumatate de ora au incercat medicii de pe ambulanta sa-l resusciteze pe batran si se pare ca au si reusit deoarece l-au dus repede la spital.

6 COMENTARII

  1. Bucata aia de trotuar de la ciupercute si pana la McDonald’s trebuie delimitata de carosabil cu un gardulet sau niste stalpi pentru ca in general pe acolo persoanele care se intersecteaza in mers tind sa se ocoleasca pe carosabil pentru fractiuni de secunda care pot fi fatale.

    Bine, as deschide o discutie si despre stalpii de la intrarea in Parcul Cancicov care sunt practic inutili dar care sunt acolo de cativa ani buni si o singura parere nici nu aprinde un bec in mintea persoanei care se ocupa de arhitectura municipiului Bacau. Pentru cei care frecventeaza trotuarul din fata parcului poate deveni enervant pentru ca stalpii sunt pozitionati pe trotuar nu in perimetrul parcului, si trebuie sa ocoleasca uneori si pe carosabil persoanele care vin din directia opusa. Sper totusi sa se sesizeze cineva de fluidizarea traficului pietonal de la ciupercute si pana la spital pentru a “impiedica” producerea altor accidente stupide.