O colonie numita România

2
29

Situatia politica si economica a României arata ca tara noastra a devenit o simpla colonie. Desi avem Guvern, deciziile referitoare la viitorul tarii nu sint luate de acesta.

De peste 10 ani România se afla in impas: nu stie ce sa faca, pe ce drum s-o apuce. Pentru a lua o hotarire, ar trebui sa existe capacitatea de decizie, sa existe posibilitatea punerii ei in practica si resursele necesare pentru atingerea scopului propus.

Or, toate deciziile importante ale tarii nu se mai iau de mult la Bucuresti. Si nu e vorba despre cedarea suveranitatii catre UE, pentru ca Uniunea Europeana e doar un paravan care acopera realitatea. La adapostul acestuia, liderii puterilor europene iau deciziile si le prezinta drept hotariri ale Uniunii.

Presupunind, totusi, ca un guvern ar decide o strategie pentru viitorul tarii, nu ar putea sa o puna in practica pentru ca va intimpina impotrivirea colonizatorilor, care actioneaza prin intermediul politicienilor cumparati. Iar resursele necesare punerii in practic a unei eventuale strategii nu exista pentru ca sint detinute si exploatate de guvernele altor tari prin intermediul unor firme care au cumparat dreptul de exploatare a rezervelor naturale ale României.

Iar actualul conflict politic care se desfasoara la nivel inalt nu e decit reflexia unui conflict intre Puterile colonizatoare: SUA si Germania. SUA tocmai au transmis prin Wesley Clark ca l-au abandonat pe Basescu si-l sustin pe Ponta. Germania a transmis prin Agela Merkel ca-l sustine in continuare pe Basescu.

Iar românii vor vota la referendum ce stapin prefera: SUA sau Germania.

2 COMENTARII