Se pun camere video in opt comune

In opt comune din judetul Bacau vor fi instalate camere video care vor inregistra tot ce se intampla pe strada. Camerele vor fi instalate in comunele care fac parte din Sectia 1 Rurala: Mărgineni, Hemeiuş, Săuceşti, Letea Veche, Nicolae Bălcescu, Sărata, Luizi Călugăra şi Măgura.

Ce se urmareste:

“crearea unei baze de analiza a evenimentelor, stocarea probatoriului judiciar in eventualitatea comiterii unor infractiuni, supravegherea suspectilor cunoscuti cu preocupari infrationale si contraventionale pe toate liniile de munca (furturi din locuinte, furturi din societati comerciale, furturi de animale, infractiuni la regimul silvic), descurajarea unor persoane predispuse să încalce legea”.

Adica un fel de Big Brother, care va inregistra tot pornind de la premiza ca, pana la urma, cineva tot va savarsi, o infractiune.

4 COMENTARII

  1. o aberatie mare cat casa. Pai de ce sa filmezi tot? Are vre-un scop de preventie? Ajuta la ceva sa supraveghezi una-doua strazi?
    Probabil ca e vreo firma care livreaza astfel de camere, afiliata partidului care trebuie…
    Mai bine s-ar investi banii in serviciul 112 ca am sunat acum 2 zile din Slanic si mi-au facut legatura la Politia MUNICIPIULUI Bacau….