Bacaul, oras de bogatani

Nu stiu de ce, dar exista asa o impresie ca Bacaul este un oras in care cainii (multi, ce-i drept) de pe strazi umbla cu colaci de aur in cozi. Asa se face ca pretul biletelor la concerte este stabilit dupa cotatiile de la bursele din Londra si New York.

Daca va mai amintiti, acum cativa ani a concertul Costel Busuioc a venit cu preturi mult mai mari in Bacau decat in alte orase pentru ca, in final, organizatorii sa implore publicul sa intre doi pe un bilet. Alte concerte au fost anulate pentru ca publicul n-a dat pretul imens cerut de organizatori.

Ei, bine, pe 31 august vine mega-concertul “Lala Band”. Daca nu va uitati la televizor, n-aveti de unde-i cunoaste. Asa ca iertata-mi fie proasta cultura muzicala. Nu stiu ce canta.

In schimb pretul biletelor m-a dat pe spate. Cel mai ieftin bilet costa 40 de lei, in conditiile in care trupe mult mai cunoscute si mai vechi vin in Bacau si canta pentru 20-25 de lei intrarea generala.

Lala Band – Like Life – în Bacău! Vineri, 31 august, ora 19, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”.Lala Band – Like Life – în Bacău! Vineri, 31 august, ora 19, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”.

Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP package – 150 lei (un obiect inscripţionat Lala Band, poster cu autografe, acces la sesiunea de autografe şi fotografii cu membrii trupei)
categ. I – 100 lei
categ. a II-a – 80 lei
categ. a III-a – 60 lei
categ. a IV-a – 40 lei

10 COMENTARII

 1. Cine nu poate sa faca mai mult ar trebui sa taca daca stie ce este ala respect! Daca cineva poate sa faca mai mult ar trebui sa taca daca stie de bun simt! Sa nu uitam ca toti acei copii au fost selectati prin concurs! Felicitari ”LALA BAND”!
  Pretul tine de impresari dar copii au valoare!

 2. de acord cu tin RB. Nu uitati ca au fost anulate concerte la Ateneu cu Tudor Gheorghe, sau reprezentatii de teatru cu “monstrii” de la Bucuresti pt ca nu s-au cumparat bilete de 50 lei. De acord, tine de impresar…dar vorbeste mult si despre nevoia de act artistitic al bacauanului.Daca asta vrem, asta o sa avem. Vara trecuta, la Casa de Cultura a popsit o trupa de dans din Republica Moldova: ART STUDIO REPEDE

  http://www.repede.md/
  Nu s-au vandut decat maxim 50 de bilete..dar ei au ramas pe scena,nu au anulta. Absolut de apreciat…sportivi, balerini…in sala doar cativa admiratori de frumos si copii acceptati gratis de la casele de copii, ca sa fie cineva in sala, totusi.A doua ora nu cred ca vor mai reveni. Sunt nevoit anul acesta sa merg la Bucuresti sa-i revad.

 3. @Stefann, pai cine te opreste sa te duci? Ia-ti doua bilete, chiar, ca poate pe unul il pierzi si o sa ai nevoie sa intri.

  Acuma, pe bune, sper ca nu vorbesti serios… Un bilet VIP la Roxette a fost la Cluj 250 de lei iar cel mai ieftin a fost de 65 de lei (45 pentru cine cumpara cu patru luni inainte de concert) . La IRIS 35, biletul a costat intre 50 de lei si 150 (VIP).

  Tu compari Lala Band cu Roxette sau IRIS?