Carambol pe Bulevardul Unirii

Trei masini au fost implicate in aceasta sera, in jurul orei 17.30, intr-un carambol pe Bulevardul Unirii din Bacau. Nu stiu sa existe raniti in afara de firmele de asigurare care vor trebui sa acopere pagubele.

UPDATE:

O adolescenta de 13 ani a fost ranita si va ramane cel putin o saptamana cu gatul in ghips. Politia spune ca de vina pentru accident este soferul din Mercedes (ultima masina), care nu a fost atent si a izbit Opelul care, la randul sau, a intrat in Volkswagen.

Victima a spus ca Mercedesul nu a franat deloc inainte de a lovi Opelul.

7 COMENTARII

  1. si nu te-am vazut acolo…
    prima masina, pasatul, e a nasului meu, deci am stat si eu gura casca oleaca pe acolo si povestea e destul de complicata si telenovelistica. Daca eram in inspiratie scriam eu un articol insa mi-a fost lene dar povestea e cam asa.
    Pasatul si Opelul stateau la semafor cand pustoaica cu mercedesul a intrat in fundul opelului care oprise deja in fundul pasatului si asa l-a pupat si pe el. s-au dat jos din masini, au discutat, nimeni nu avea nimic. Doar aia mica (18 ani) cu mertanul era in soc si spunea ca nu vorbeste pana nu vine “taticu”. de aceea nanul meu a plecat spre casa, lasand datele de contact doamnei cu opelul. intre timp i se facuse rau fetei ce era cu doamna din opel (care e presedinta la curtea de apel) si asa a venit politia si nanul meu a fost chemat sa se intoarca ca sa se faca reconstituirea. aia din opel era rea de gura si urla ca ii baga in inchisoare pe toti asa sa fetita lui taticu’ a venit cu avocatul la politie