Sa plangem pe umarul tanarului impuscat in cap de un bodyguard

  E duminica, nu-s subiecte politice, asa ca televiziunile sunt in cautare de ceva care sa-i tina lipiti in fata televizoarelor pe romani. Si, bingo! Aseara un tanar a fost impuscat in cap de un bodyguard al unei discoteci, in localitatea bacauana Moinesti.

  Vai, ce tragedie! Sa bocim pe umarul acelui tanar nevinovat, impuscat, atentie! in cap de un bodyguard rau. Si care e norocos ca mai traieste dupa ce a fost impuscat, lume, chiar in cap!

  Doar ca povestea este altfel. Iar victima nu este tanarul, ci bodyguardul. Si a fost impuscat in cap, dar nu cu glont.

  In fine: azi-noapte, in jur de 2.30, pe cand o discoteca se pregatea sa se inchida, doi tineri, in stare avansata de ebrietate, au vrut sa intre. Pentru ca erau bauti dar si pentru ca programul era pe terminate, nu au fost lasati sa intre. Cei doi au inceput sa faca scandal si au sarit sa-l bata pe agentul de paza. Acesta, ca sa se apere, a scos pistolul cu gaze iritant-lacrimogene si a tras un foc spre agresor.

  Pentru ca era prea aproape de pistol, unul dintre tineri a fost ars pe fata de gazele din teava pistolului.

  Initial, el a ajuns la spitalul din Moinesti, unde a agresat cadrele medicale si a fost trimis, apoi, la Spitalul Judetean Bacau.

  Cei doi tineri – care sunt frati – sunt cercetati acum pentru scandalul provocat. Agentul de paza detinea arma legal iar politistii cerceteaza doar daca a folosit-o in concordanta cu prevederile legale.

  Pistolul cu gaze iritant-lacrimogene nu are glont; explozia arunca doar incarcatura iritanta.

  2 COMENTARII