Am tableta mea, sunt pionier!

  Mi-am luat tableta desi, cu putin timp in urma, nu stiam la ce as putea-o folosi. Insa, dupa doi ani de folosire a telefonului, am ajuns la concluzia ca pana scriu un articol pe blog sau pe ziar de la tastatura imi creste barba pana la genunchi. Asa ca tableta poate fi o solutie si, in plus, pot s-o folosesc si ca e-book.

  Am ales un model de la eboda pentru ca avea procesor puternic, memorie si spatiu de stocare. In plus, pretul era accesibil: 549 de lei, din care am platit doar 150, pentru ca am avut un voucher de la e-mag.

  Azi mi-a venit tableta. Se misca bine, mai ales dupa ce i-am pus aplicatia Advanced Task Killer, care “omoara” orice alte procese in afara de cel principal. Am gasit si niste aplicatii pentru e-book, care sa citeasca nu dor PDF-uri ci si .doc-uri sau .rtf-uri. Filmele se vad cu subtitrare, clipurile pe youtube se misca natural, sunt multumit.

  Acum trebuie sa-i pun si Internet. Are wireless, dar nu ma pot lasa la mana conexiunilor gratuite, asa ca am incercat o aplicatie numit Open Garden, prin care sa transform telefonul meu in rooter. Numai ca tableta mea nu are bloetooth si nu merge. Am cautat azi un adaptor de bluetooth si am primit doar fete mirate pe la Altex. Am gasit la Flanco dar costa vreo 60 de lei si mi-am bagat picioarele: am preferat sa comand de la poporul chinez prieten cateva cu doi dolari bucata. Si vreo cateva adaptoare pentru USB, ca tableta are miniUSB si cred ca as avea nevoie.

  Tableta e deja dotata cu folie, deci ecranul e protejat. Din pacate are un abtibild pe o bucata de ecran care mi-a dat ceva de furca pana sa-i curat lipiciul.

  Am luat legatura si cu RDS-ul sa primesc si eu un stick de Internet. Si asa am aflat ca, pentru a-l primi, trebuie sa fac downgrade la planul tarifar. Voi plati mai putin pentru aceeasi viteza si voi primi si stick! Incalcite mai sunt caile RDS-ului…

  10 COMENTARII