Biciclisti tampiti si soferi cu numere de Neamt

  Ieri era sa fac plachie un biciclist. Care mi-a iesit in fata cu viteza luminii in sensul giratoriu de la Pasajul Subteran. Eu ieseam din pasaj si ma inscrisesem deja in sensul giratoriu, el a venit pedaland nebuneste sa taie intersectia pe contrasens (ca sa nu mai ocoleasca prin sens) si m-am trezit cu el in fata.

  Norocul lui a fost ca sunt atent la strada si ca am frane si cauciucuri bune. Ca altfel prietenii care-l sustineau frenetic de pe margine ii culegeau creierii cu farasul de pe strada.

  Azi dimineata, cand sa fac dreapta, ca sa intru in parcare la birou, un bou cu numere de Neamt, cat pe ce sa intre in mine. Pentru ca n-a belit ochii sa vada ca semnalizez si a vrut sa ma depaseasca fix prin dreapta. Dupa ce a pus frana, cine era cel mai tare in gura si mai aprig la injuraturi? Exact, chiar berbecul!

  2 COMENTARII

  1. Am parcurs aproape 7000 de km pe sosea in concediul acesta. Nu am avut nicio problema in strainatate, adica ceva de genul pus o frana brusca, sau sa fi vazut pe cineva ca a incalcat o regula de circulatie, sau sa ies din vreun clinci datorita reflexelor, sau sa ma injur cu careva. Asta in strainatate. In Romania, unde am parcurs cam 2000 din astia 7000, nu cred ca am avut suta de kilometri fara sa scap, cu greu, din situatii limita, si aici incadrez si cele de genul evitat un dobitoc care era cat pe ce sa imi boteasca usor masina.
   La asa politie, asa soferi.