Avocatii bacauani isi pierd cam des portofelele cu bani

  Probabil ati aflat de fapta unei jandarmerite care a gasit o servieta in care se aflau 3000 de euro si 8.000 de lei si a inapoiat-o avocatului bacauan ce o uitase pe o masa de pe holul Judecatoriei Bacau.

  Gestul trebuie apreciat. Totusi, trebuie sa remarcam faptul ca, in ultimii ani, mai multi avocati si-au uitat portofelele cu bani si acte pe banci de pe holurile tribunalelor. Cam uituci avocatii astia.

  Sa amintim doar cateva cazuri:

  26 ianuarie 2012: o avocata bacauana si-a pierdut portofelul in care se aflau 500 de lei pe una din bancile dintr-o sala de judecata de la Sectia de contencios administrativ a Tribunalului Bacau. Portofelul a fost recuperat de un jandarm.

  2 iunie 2011: un tanar din comuna Asau isi uita in fata unui ghiseu de la Administraţia Finanţelor Publice Comăneşti o borseta cu 4.000 de lei. Un jandarm o recupereaza si o inapoiaza pagubasului.

  24 feb 2011: un avocat bucurestean isi uita intr-o sala de sedinta a Tribunalului Bacau o borseta in care se aflau 100 de euro si 3100 de lei. Aceasta este observata de un cetatean care atentioneaza un jandarm. Borseta este predata pagubasului.

  3 COMENTARII