Cum se procedeaza?

  E ciudat, dar trebuie sa intreb. Care e regula cu autografele artistilor? Cum le poti obtine si in ce conditii? Ar trebui ei sa organizeze sesiuni de autografe pentru fani? Sau solicitarile vocale de autografe sunt deranjante si nu fac parte din regula jocului?

  Intrebarea asta o am de anul trecut, de la RTH, cand cei mai multi “artisti” au trecut ca trenul prin gara pe langa fani si n-au schitat vreun gest cum ca i-ar interesa sa de autografe. Daca mai tineti minte, unul de la Animal X, chiar a zis ceva “da-i dreak pe astia”.

  Asadar, la megafasaiala LalaBand, cine voia sesiune de autografe si poze cu cantaretii trebuia sa plateasca bilet VIP de 150 de lei. La Horia Brenciu s-a organizat o sesiune speciala de autografe inainte de concert, in care fanii primeau autografe gratis pe album. Zilele trecute, la Andra, artista a acceptat cu greu sa acorde cateva autografe, in rest fiiind impartite carti postale cu un autograf fotocopiat.

  Prin urmare, cum ar trebui sa procedeze un artist?

  3 COMENTARII

  1. Nu am auzit de reguli speciale, banuiesc ca fiecare isi trateaza fanii cum doreste. Oamenii te asculta, iti cumpara biletul/albumul, deci cred ca se merita sa-l bagi in seama un pic. Daca te-a penetrat faima prea adanc, cred ca nu-i mai bagi in seama. Iar daca pe langa asta mai esti si fomist, atunci ceri bani 🙂