Bacau.co devine Bacau Expres

Proiectul bloggerilor bacauani, Bacau.co, a devenit, de cateva zile, Bacau Expres. Am decis ca este timpul pentru un rebranding al acestui proiect. Am schimbat, cu aceasta ocazie, si desenul site-ului.

De ce “Bacau Expres”?

E simplu: proiectul ii grupeaza pe cei care scriu despre Bacau si/sau sunt din Bacau. Expres, pentru ca pe site sunt prezentate informatii scurte urmand ca doritorii sa intre pe blogurile autorilor daca doresc mai multe informatii.

Nu in ultimul rand, Bacau Expres e si mai usor de pronuntat.

Cine face parte din Bacau Expres?

Orice blogger din Bacau poate face parte din acest proiect. Sunt cateva restrictii, nu foarte multe. In principiu, nu acceptam politica in proiect. Fiecare blogger din Bacau Expres este liber sa scrie ce doreste, dar subiectele politice nu sunt acceptate pe site-ul BacauExpres.ro.

Ce este Bacau Expres?

In primul rand, un grup informal de prieteni. Schimbam idei, mergem la evenimente, facem fotografii, invatam unii de la altii. Apoi este un site. Care se doreste a fi un agregator liber consimtit de informatii, un mecanism prin care bloggerii din grup obtin expunere si cititori.

Fiecare blogger are pe site ultimele cinci articole de pe Bacau Expres, ceea ce inseamna ca promoveaza si este promovat de cinci alti bloggeri.

5 COMENTARII