Un caz la Luizi Calugara

    4
    22

    Am primit un mesaj de la o cititoare a blogului, care ma roaga sa mediatizez un caz dramatic in localitatea Luizi Calugara.

    Este vorba despre doi copii. O fata de 7 ani si un baietel de 5 ani. Locuiesc cu tatal in Luizi intr-o casuta intr-o mizere cumplita. Sunt foarte saraci. Mama lor a murit anul trecut. Le-a mai ramas tatal care si el are probleme de sanatate [are niste dureri de cap din cate am inteles].

    Eu am promovat acest caz si am primit cateva lucrusoare din afara [adica din alta tara] pentru ei si urmeaza sa mai primesc.

    Foarte putini romani s-au oferit sa ajute. Nici apa in curte nu au. Vor primi o masina de spalat [donatie] de la baiatul doamnei care mi-a spus despre ei, iar doamna respectiva va merge la primarie sa vada daca se poate face cumva sa ii ajute sa traga apa in curte.

    Orice ajutor este binevenit pentru aceasta familie.

    O galerie foto poate fi gasita pe Facebook.

    4 COMENTARII

    1. Nu mai vorbiti voi de biserici in nestiinta de cauza…oamenii din Luizi sunt f uniti….chiar inainte de Craciun a ars casa unui satean si in prima sau a doua duminica (nu mai stiu exact), s-au strans bani in biserica pentru acea familie.
      e f usor sa faci acuzatii de pe scaun…

      Razvane, vino cu mai multe detalii