Un Zvon umbla liber prin oras

Zvon e o trupa de rock alternativ infiintata in urma cu un an si ceva, dar care a inceput sa urce pe scene cam din octombrie anul trecut. Trupa e formata din sase liceeni si este coordonata de profesorul Claudiu Filip, de la Palatul Copiilor.

Dealtfel, aici a si inceput sa se infiripe trupa.

“Totul a inceput cand eu faceam cursuri de tobe la Palatul Copiilor. Aici mi-am intalnit un fost coleg de clasa cu care ma intelegeam foarte bine, Bogdan Antaluca. Domnul profesor Claudiu Filip care ne coordona, l-a auzit intamplator pe Bogdan cantand la pian si a venit cu propunerea sa facem o trupa!. Dupa multi chitaristi si vocalisti schimbati, am ajuns la formula de astazi” – povesteste VClad Luca, tobosarul formatiei.

Zvon abordeaza un rock alternativ: “Este un stil de muzica pentru aproape toate varstele. Un gen melodios, care prinde foarte bine si usor la public. Impreuna cu “Alternativ”e combinam diferite stiluri: Ska, Punk, Funk, Soul” – mai spune Vlad.

El spune ca, deocamdata, trupa canta coveruri de la trupe cunoscute sau din underground: Red Hot Chilli Pappers, Jet, Ska-nk, Sunrise Avenue, Blur, etc.

“Incepand cu luna iulie a acestui an, ne apucam de compus propriile melodii. Abia acum am ajuns la concluzia ca trupa este bine inchegata, ne cunoastem bine si ca nu vor fi probleme care sa ne puna bete-n roate” – a cocluzionat Vlad Luca.

Zvon:

– Ionut Purice (vocal)
– Andrei Frunza (Bass)
– Bogdan Antaluca (Orga electrica/Synth)
– Radu Ispir (Chitara electrica)
– Constantin Mihalache (Chitara Electrica)
– Vlad Luca (Tobe)

Trupa Zvon are si pagina oficiala de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Orice lucru care se construieste pe minciuna, trufie, indiferenta…nu dureaza.
    Trupa s-a constituit la propunerea lui George, despre care nu pomenesti nimic Vlade. Minti cu nerusinare. Si cat s-a zbatut pentru trupa atat el cat si taica-su. Va cumparat tobe, microfoane, boxe, ca sa fie bine pentru toti. Rusine sa va fie la toti. Ati folosit aparatura omului, ati consumat curentul pe care nici acum …dupa un an jumatate nu l-ati platit. Din bun simt macar adunati cate 20 de lei fiecare, dar nu…voi sunteti shmekeri, vedete.
    Deja am inteles ca nu mai esti in trupa (de Vlad zic), Tzap si Frunza vor pleca in strainatate la studii, Ionutz il ia mama in Italia (pentru ca nici acum nu la intzarcat)…Cine mai ramane?