Atentie! Macho periculos in libertate!

macho-1macho-2macho-3

Pai daca un manager si-a permis sa-i coloreze ochii vedetei sale fara sa pateasca nimic, de ce nu ar face si altii la fel? Concluzia unei saptamani de dezbateri a subiectului Alexandra Stan la televizor este nu ca ar trebui sa se faca mai multe contra violentei domestice ci ca violenta domestica este parte a culturii noastre si trebuie s-o acceptam. Ca doar barbatul e cel care aduce banii in casa si el are voie sa-si trateze femeia dupa cum vrea muschii lui.

Asa ca nu este de mirare ca astazi, pe la vreo sase si ceva seara, in umbra brazilor care strajuiesc Prefectura Bacau un macho si-a luat la bataie prietena. Sau, ma rog, fosta prietena. Ca de ce l-a parasit?! Cum indrazneste asa ceva?

Fata a inceput sa strige dupa ajutor. Lumea se uita dar nu avea nici chef si nici curaj sa intervina. Asa ca am scos telefonul, am format 112 si m-am dus s-o intreb pe pustoaica daca are nevoie de ajutor.

Fata bocea ghemuita langa peretele Prefecturii, vegheata de privirea superior-dispretuitoare a lui macho de cartier. N-a vrut Politie dar a profitat de ocazie ca sa plece. Macho n-a indraznit sa se puna cu kilogramele mele.

Oricum, pozele pot ajunge foarte usor unde trebuie in cazul in care fetei i se mai intampla ceva.

Cat despre ceilalti cetateni de pe strada care se uitau asteptand pofticiosi sa mai vada inca un episod de violenta… din pacate aceasta este societatea noastra. Poti fi omorat pe strada sub privirile trecatorilor si sa nu intervina nimeni… Pentru ca daca ar interveni, ar pierde spectacolul vietii lor.

1 COMENTARIU