In prezenta inaltilor oaspeti de partid si de stat s-a inaugurat Maternitatea Bacau

maternitate-1maternitate-2maternitate-3

Intr-o atmosfera de inalt avant revolutionar si in prezenta reprezentantilor partidului si statului nostru, la Bacau s-a inaugurat, astazi, maternitatea. Chiar daca Maternitatea s-a mai inaugurat o data, in urma cu cateva zeci de ani si in alt regim politic, inaugurarea de astazi a fost prilejuita de incheierea lucrarilor de vopsire in rosu, culoarea partidului pe care-l conduce cu pricepere in judet la noi, Dragos Benea, cel mai cutezant si genial lider care a condus pana acum destinele Consiliului Judetean.

Cu priceperea sa si cu vasta sa experienta, conducatorul nostru a evitat sa invite la aceasta inaugurare ziaristii si bloggerii reactionari, cozile de topor ale contrarevolutiei, cei care nu reusesc sa vada marile realizari ale geniului.

Inaltii oaspeti veniti de la Bucuresti au apreciat priceperea conducatorului si l-au felicitat pentru viziunea sa magistrala asupra lumii, pentru conceptia sa despre viata politica si, mai ales, pentru ca promoveaza pacea si prosperitatea tuturor cetatenilor.

E drept, pe vremea cand era in Opozitie, Dragos Benea, a gresit si a invitat la conferintele de presa si bloggerii sau ziaristii rautaciosi si li s-a plans ca Guvernul cel rau si reactionar nu da banii necesari pentru finalizarea Maternitatii.

Dar acele vremuri au trecut si, iata, astazi cum rasare soarele inca o data pe cerul judetului!

Cu adevarat norocosi suntem cu astfel de conducatori!

5 COMENTARII

  1. Este jenant si revoltător ce se intampla in si cu acest oras. unde este spitalul la care au primit anul trecut toti bacauanii un fluturas cu analize gratuite?! unde sunt asfaltarile mult laudate? la narcisa se lucreaza in 3 oameni de 4 luni si nu se misca nimic! razvan, te rog sa faci un articol cu treptele de la judecatoria bacau, mai exact bucatile de trepte care au mai ramas, pe care escaladeaza oamenii zilnic! asta e orasul nostru.

  2. Un mic detaliu: duduia aia de langa Benea, cea cu casca rosie, e cumva pompier sau electrician? Ca numai astia poarta casti rosii in incinta unui santier.
    Cat despre inaugurare, pe vremea impuscatului nu se facea inaugurare daca nu erau gata cladirile. In spatele prezidiului se vede clar ca nu e gata. Probabil ca erau presati din termenele din contract si au inaugurat-o asa. Rusinica!

  3. E frumos ca s-a renovat cladirea. Acum ar trebui sa urmeze si o reeducare a personalului,in special cel mediu. Frumusetea nasterii unui copil este de cele mai multe ori distrusa de niste asa zise doamne asistente care se poarta execrabil.
    Ar fi foarte intersant un articol pe tema asta,in care sa povestim intamplari din maternitate cu titluri de genul : cu 50 de ron stai in ce rezerva doresti, o asistenta SURDA sta de garda noaptea la salonul de nou-nascuti, o mama care nascuse prematur a fost intrebata daca motivul nasterii a fost sexul….. Si multe altele….