Pambac a imbracat Grania in iie si lanseaza un tort

0
35
De Ziua Universala a Iei, Pambac a imbracat faina Grania in straie traditionale
De Ziua Universala a Iei, Pambac a imbracat faina Grania in straie traditionale

Unul din cele mai cunoscute branduri bacauane, Pambac, a decis sa se alature initiativei comunitatii “La Blouse Roumaine” si sa sarbatoreasca Ziua Universala a Iei, impreuna cu Grania, marca de faina a producatorului bacauan.

Grania a implinit anul acesta opt ani de la lansare si a primit cadou un nou ambalaj, pe care se vad motivele traditionale care apar in iile romanesti.

Angajatii Pambac s-au imbracat in ii
Angajatii Pambac s-au imbracat in ii
Noile sale haine continua linia traditionala romaneasca, sub care Grania a fost lansata in urma cu opt ani, improspatata cu note noi de culoare si voiosie, imprumutate din ia romaneasca.
Pentru ca un brand imbracat in ie romaneasca nu putea sa lipseasca de la Ziua Universala a Iei, saptamana aceasta, angajatii Pambac au scos din cuferele bunicilor costumele traditionale si le-au imbracat in cinstea Iei romanesti si a brandului Grania.

tort Grania

Cu aceeasi ocazie Pambac a lansat un nou produs: tortul Grania, care a fost ornat cu noile insemne ale brandului.

Sarbatorirea Graniei imbracata in ia stramoseasca ilustreaza deopotriva traditia Pambac nascuta in Bacau acum 45 de ani, dar si innoirea si transformarile pe care le parcurge organizatia, cu hotarare si entuziasm, incepand cu acest an.