“Curajul” talharilor. Pustani de 17 ani ataca batrane de 80 de ani si le fura lantisoarele de aur

Ultima moda in materie de talharie o constituie atacarea batranelor de 70-80 de ani de grupuri compuse din trei pustani de 17-20 de ani. Caci atata curaj are noua generatie de infractori: sa fure de la persoane care nu doar ca nu se pot apara de atacul a trei tineri in putere, dar abia mai si merg.

Unul din aceste cazuri s-a petrecut in data de 2 iunie, cand trei tineri, de 17, 20 si 22 de ani, au atacat o batrana de 80 de ani care mergea pe strada cu ajutorul unui cadru metalic. Baietii au atacat-o pe femeie din spate si i-au smuls in lantisor cu un medalion in valoare de 2.000 de lei. Nu s-au multumit doar sa-i fure bijuteria, au mai si impins-o astfel incat batrana a cazut si a fost internata la Ortopedie.

Tot cei trei au atacat, apoi, o alta batrana, de 70 de ani, care mergea pe strada Milcov, din Bacau si i-au smuls lantisorul de la gat.

Cei trei au fost descoperiti ieri, in comunele Itesti si Margineni si au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati judecatorilor cu propunerea de arestare.

1 COMENTARIU

  1. atacurile sunt dese si au loc in oras in zona tic tac pe trotuarul de la benzinarie si pana in apropiere de cascada.
    dupa atac autorii dispar foarte usor prin boschetii desi si vegetatia neingrijita din zona – replierea se face in fata magazinului de piese auto.
    tintele sunt persoane in varsta cu obiecte de podoaba la vedere