Secretul intunecat al Parcului Cancicov

secretul-intunecat-al-parcului-cancicovPatania celor doua fete care iesisera in parc sa faca poze si au surprins un barbat care se masturba privindu-le pare sa nu fie singulara. Dupa ce am scris despre intamplare, alte adolescente au povestit ca au trecut prin experiente similare in Parcul Cancicov din Bacau. Ba, mai mult, povestea nu ar fi chiar asa de noua, zona fiind bantuita de mult de exhibitionisti.

“Nimic nou”

Vinerea trecuta, doua adolescente au iesit sa-si faca poze in Parcul Cancicov. Pe cand se pozau, au vazut pe o banca, in apropiere, un barbat care se masturba. Cand l-au vazut, cele doua fete au plecat in graba.

Dupa ce povestea s-a raspandit si pe Facebook, au inceput sa apara tot mai multe relatari despre barbati care urmaresc fete si se masturbeaza in public.

“Nu e nimic nou” – povesteste Alexandra, eleva in clasa a zecea. “Am patit-o si eu anul trecut. Eram cu o prietena si cu verisoasa ei de vreo 10 ani si jucam badminton. Cand prietena mea s-a intors, a vazut un barbat pe o banca la vreo 10 metri, care facea exact ce facea ala din poza… Am plecat imediat, ca sa nu-l vada fetita”.

Fetele au fost mai preocupate sa o scoata pe pustoaica de zece ani din zona periculoasa decat sa sune la 112.

“Stati linistite ca nu va fac nimic”

“Barbatul acela nu este prima data cand face asta in parc” – povesteste si Ioana, clasa a noua, care l-a intalnit pe barbat nu o data, ci de doua ori. “Eram cu o prietena in parc iar el stetea pe banca si se masturba in fata noastra… M-am luat prietena de mana si am zis sa mergem mai repede ca poate ne face ceva. El a auzit si a zis sa stam linistite ca nu ne face nimic…

A doua oara tot in Cancicov eram… Mergeam pur si simplu pe o alee cu o alta prietena iar el s-a asezat pe o banca si a inceput sa se masturbeze. Era acelasi barbat”.

O alta confirmare vine si de la Georgiana, o tanara de 18 ani. “Eram, anul trecut, un grup de vreo sase fete si s-a tinut un personaj dupa noi de la Primarie pana in parc. Incepuse sa se masturbeze pe strada, deci nu ma mira intamplarea”.

Ea spune ca in zona unui bloc de pe strada Marasesti, chiar inainte de intrarea in parc, barbatul le-a invitat pe fete in scara imobilului.

Ce vedeau elevele de la Pedagogic pe geam acum 20 de ani

“Spatiul parcului a fost al lor dintotdeauna. Va pot spune cate ceva si liceenele Scolii Normale de acum 20 ani care stateau in camin” – spune Loredana, o tanara care a terminat Pedagogicul in 1996.

“Erau acolo cateva personaje mereu prezente, indeosebi dimineata. O parte se masturbau langa gardul de plasa al internatului, iar un individ imbracat cu un impermeabil lung maro se plimba prin parc si cand dadea de fete… ta-daaaam!… se desfacea impermeabilul” – povesteste Loredana.

Concluzia este ca, pana cand se va lua vreo masura de catre autoritati, ar fi mai bine sa nu mergeti singuri pe aleile parcului, mai ales dupa caderea intunericului. Sau, mai bine evitati total zonele pustii din Parcul Cancicov.

5 COMENTARII

  1. Labari erau si cand abia incepusem eu liceul. Am o prietena care mereu avea “norocul” sa-i vada. Odata mi-a aratat si mie unul din asta. Era un aurolac, isi facea laba in mers, apoi s-a asezat pe banca si am plecat noi.

    De curiozitate: daca sunam la 112 ce se intampla? Ala isi dadea seama si ori pleca direct cu ea in sus, ori termina si isi vedea de treaba lui, ori pur si simplu si-o baga in pantaloni cand veneau politistii. Ar fi fost cuvantul meu impotriva cuvantului sau. Ce putea sa pateasca?

  2. Si eu l-am vazut tot pe el. Eram la geam in clasa pt ca are deschidere la geam spre aleea parcului Cancicov si invatam la biologie. Deodata vine acest om isi deschide slitul si dăi!! eu vazand asta plec de la geam venindumi greata, eu imi dau seama ca m-a observat apoi vine toata clasa si se uita pe geam. Omul pleaca si incepe sa faca ture cu slitul deschis. Cred ca a facut vreo 5 ture de alee