Iar incep cu uniformele?

Cica la Colegiul Economic se schimba de anul acesta uniformele scolare iar la CN Ferdinand se introduce o tinuta obligatorie. Ca tot e criza si trebuie sa mai traiasca unii.

Sunt curios ce s-ar putea intampla daca elevii ar veni hotarati la scoala fara uniforme.

Am vazut ce s-a intamplat la Colegiul Eminescu si a fost vorba doar de un mic procent al elevilor.

Si o intrebare de final: uniforma trebuie sa fie obligatorie?

3 COMENTARII

  1. Am mai comentat pe tema uniformelor. Eu zic sa nu-i ascultam doar pe cei a caror parinti au bani. Hai sa-i intrebam pe cei de la tara, pe cei a caror parinti castiga cate 7-800 de lei pe luna. Lor le convine sa stie ca doar cu 350 ron asigura vestimentatia copilului pentru minim un an? Nu mai debitati tampenii, Cu uniforma sau fara, oricine isi da seama ca la ora 11 dimineata un licean joaca biliard sau pacanele in loc sa fie la scoala. 🙂

    In tarile cu apa calda se poarta uniforma. Lasa ca n-o sa moara elevii din Romania daca se imbraca la fel.

  2. Ok,ok,copilul meu a intrat in acest an la liceul e economic,si bineinteles s-a pus probleme uniformei.Cica nu il inscrie la liceu dac nu dau acont ptr uniforma,care costa 350 de lei.Intrebaea mea e:ma poate obliga sa iau uniforma numai de la firma cu care au ei contract?daca eu am posibilitatea sa ii fac aceasta uniforma identica?????ce or sa faa?nu o sa imi primeasca copilul la scoala,dor ca nu am facut uniforma unde vor ei????