Un semn ciudat in parc

semn-1semn-2semn-3

In zona gazonului nou-plantat din Parcul Cancicov din Bacau au aparut niste semne ciudate, care ar interzice jocul cu mingea. Are cineva o idee de ce au fost amplasate aceste semne? Ca daca tot e interzis cu bicicleta pe alei, n-ai voie sa joci mingea pe iarba poate in curand o sa se interzica si intrarea in parc…

3 COMENTARII

  1. Pentru ca niste pustani au incins niste partide de fotbal intr-o zona cu gazon si dupa cateva zile aceasta (zona) arata de parca nu ar fi vazut iarba niciodata. In plus, am mai vazut diverse personaje cu rolele pe gazon.
    Trebuie avut un pic de grija daca vrem sa dureze ceva ce place tuturor.
    Un pic de moderatie in ceea ce facem nu strica nimanui.
    Cat despre biciclete pe alei, nu-ti zice nimeni nimic atat timp cat nu mergi ca la concurs, facand slalom printre copii de 3-4 ani si alte personaje care se plimba. Chiar duminica am fost cu bicicleta in parc insotit de baiatul meu, de asemenea pe bicicleta si am trecut de cateva ori pe langa patrulele de jandarmi si de politisti locali. Nimeni nu m-a deranjat dar nici eu nu am deranjat pe nimeni.

  2. Foarte buna decizia cu interzicerea biciclistilor pe aleile parcului! Una este sa te plimbi cu bicicleta alta este sa te fugaresti in gasca haotic pe aleile parcului. Cat despre semnele de pe copaci – o masura luata pt. a proteja gazonul care este inca tanar. Gazonul a fost plantat pt. recreerea celor ce doresc (inca nu am vazut pe nimeni intanzand o patura pe el) nu pt. partidele de footbal.