Tablou la mall

Ma gandesc ca daca la Mall se duc toti fitosii, toate printesele care se pisicesc pe langa ursuletii lor sa le cumpere cate ceva, ca au nevoie si ca le trebuie, o fi ceva de capul lor.

Ca, na, lucruri scumpe, bani putini in tara, se face o selectie. Si daca ai bani, ar trebui sa ai si ceva maniere invatate, sa nu te faci de ras pe unde mergi.

Sau nu. Poate ca o data cu banii vine si nesimtirea ca o conditie necesara.

Ca altfel nu-mi explic de ce nesimtitii aia care merg la mall nu trag apa dupa ce merg la buda. Ca sa nu mai vorbesc de aia care ies si ocolesc cu grija chiuvetele, sa nu cumva sa-si strice cu apa proaspata bunatate de unghii date cu lac…

2 COMENTARII

  1. Eu cred ca lucrurile merg mana-n-mana. NEsimtirea si “facutul banilor” sunt complementare, pentru ca multi au facut bani platind salarii de mizerie angajatilor lor pentru ca daca nu le convine sunt altii la rand. Averea nu inseamna si bun-simt asa cum saracia nu inseamna mereu proasta-crestere sau lipsa de bun-simt.
    Te-ai gandit vreodata ca poate gibonii care poarta tricouri mulate peste burdihanuri nu se spala pe maini pentru ca nu stiu cum se da drumul la apa la chiuvetele de la mall sau cum se folosesc sapunierele? La fel si cu trasul apei…daca omul nu vede lantul cu maner de plastic, cum naiba sa stie sa traga apa? 🙂