Punga unui scotian, topita de o bacauanca fierbinte

cash_2511335b

Traditionala zgarcenie scotiana a fost invinsa de o tanara din Bacau care, dupa ce a obtinut cateva mii de lire sterline, a devenit si mostenitoarea unei averi frumoase: o casa, o masina si un cont in banca.

Povestea de dragoste, caci, intr-un anumit sens, o poveste de dragoste este, a inceput anul trecut cand barbatul de 53 de ani a vazut-o pe bacauanca noastra, in varsta de numai 30 de primaveri, pe un video-chat.

Scotianului i-a placut fata, a inceput sa converseze cu ea si chiar sa se intalneasca in Romania.

Fata i-a spus ca tocmai divorteaza si ca il place si ca nu exclude sa se marite cu el. Doar ca are nevoie de bani ca sa traiasca.

Asa ca scotianul nostru i-a tot trimis banii de care avea nevoie. In total, cam vreo 15.000 de lire. Nu direct femeii ci unui barbat despre care femeia sustinea ca este fratele ei.

Pana sa afle scotianul ca “fratele” era, de fapt, sotul cu acte in regula al femeii, o trecuse si in testament lasandu-i, dupa moarte, casa, masina si un cont cu 20.000 de lire in banca.

Toata povestea a iesit la iveala la inceputul lui februarie, cand scotianul a aflat ca femeia nu e nici in divort, nici divortata si nici n-are de gand sa se marite cu el.

Asa ca a facut singurul lucru pe care-l mai putea face: a reclamat cazul la Politie.

1 COMENTARIU