Nelamurire cu Orange

O cunostinta a patit ceea ce pateste, din motive suspect de necunoscute, cam toata lumea: i s-a demagnetizat cartela.

Asa ca s-a dus la un contractor Orange ca sa primeasca o alta cartela SIM.

Aici i s-a spus ca se poate dar doar daca plateste pentru o optiune de 8 euro pentru trei luni. Persoana in cauza plateste cinci euro pe luna si nu vrea sa dea mai mult pentru ca nu are de ce.

A spus ca nu vrea optiunea de 8 euro, vrea sa ramana la cei cinci euro. I s-a spus ca, daca nu vrea sa plateasca, nu i se schimba cartela.

Asa ca a ramas fara telefon in week-end, pana se deschide shop-ul Orange din Centru.

Intreb si eu, ca sa ma aflu in treaba, e posibil asa ceva?

8 COMENTARII

  1. asa am patit si eu si mi-au schimbat-o gratis. totusi exista niste reguli la schimbarea cartelelor din cate stiu eu. una ar fi ca daca faci consum sub 40 de euro pe an schimbarea cartelei se plateste. alta regula ar fi ca daca faci consum peste 40 de euro schimbarea este gratuita, dar daca in interval de un an vrei schimbarea din nou a cartelei aceasta se plateste cu 7 euro. din pacate regulule astea sunt putin “ajustate” de angajati si fiecare interpreteaza cum vrea. deci daca cunostinta ta a facut un consum de minim 40 de euro in ultimul an si nu a mai schimbat cartela, trebuie sa beneficieze de schimbare gratuita. daca oamenii de la orange spun altceva, poate suna la relatii clienti si poate depune o plangere prin telefon. daca ii ameninta cu asta lucrurile se vor schimba radical.

  2. Culegem ce-am semanat, oameni buni. Ia de va intrebati, se intampla asa ceva la Londra ? La Stockholm ? Hm, poate ca la Berlin patesti la fel, nu ? Ei bine, de aia n-are ursul coada, pentru ca atunci cand tolerezi, de 25 de ani incoace, zloata asta infecta de politicieni corupti si de parlamentari care atunci cand au conceput legile au primit fara urma de indoiala spagi grele ca sa avantajeze corporatiile de genul Orange, Telekon, E-on samd, atunci ajungi sa umbli derutat si sa fii furat cu legea in mana. De ce nu va duceti la sedintele partidelor, sa ii luati de urechi pe aia care se comporta ca o armata de ocupatie, fie ei de la orice partid, ca toate colcaie de derbedei. Va e teama sa cereti ce este al vostru ? TARA ASTA ?

  3. Salutare, am patit si eu ceva de genu`, dar sa stiti ca e diferenta mare daca mergeti la Orange Shop(centru), Cora sau orice Orange (Partener- Real, Mall etc). Regulile sunt total diferite la Parteneri. Pt orice problema orange duceti-va in centru!!! cu toate ca si cei de acolo sunt cam “hoti”, depinde in ce stare ii prindeti!