Sf. Ioan a blocat o strada si a scos zeci de elevi de la ore, in frig

O parte din strada Razboieni din Bacau a fost, astazi, inchisa pentru ca la biserica Sf. Ioan avea loc o slujba speciala la care fusese invitat si IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului si Bacaului. Dupa cum se vede din imagini, strada a fost inchisa inutil: credinciosii nu dadeau pe dinafara, biserica fiind suficienta pentru a-i adaposti.

Ca si anul trecut, zeci de elevi din ciclul primar de la scoala Al. I. Cuza au fost adusi pentru a-l intampina pe arhiepiscop si au fost nevoiti sa tremure circa o ora la minus 11 grade. Ma indoiesc de faptul ca parintii elevilor au stiut ce se intampla cu copiii lor care au fost luati de la ore (altele decat Religia).

Ca sa fie clar, nu am o problema ca acei copii au fost dusi la biserica (desi si aici e de discutat); ma deranjeaza ca au fost dusi in timpul orelor de curs, fara acordul parintilor si ca au fost tinuti in frig. Din cate am inteles, unele cadre didactice au refuzat sa lase copiii sa plece de la ore, motivand ca ei sunt responsabili pentru ceea ce li se intampla elevilor in timpul orelor.

4 COMENTARII

  1. Incep cu o rugaminte: de acum va rog sa publicati aceste surse de la care culegeti informatii. Pe langa asta as vrea sa va verificati ceasul sau sa il duceti undeva la reparat sau poate aveti nevoie de ochelari pentru ca nu stiu cum altcumva 15minute devin o ora, dar cred ca sunt mai eficienti niste ochelari ca vedeti triplu, nu au fost “zeci de copii” ci o clasa. Pe langa acest lucru strada a fost blocata 20 de minute. O zi buna si daca sa stiti ca sunt multi oftalmologi buni in Bacau.