Where was Charlie?

Am tot scris, zilele acestea, despre ipocrizia cu care se manifesta lumea vizavi de atacul terorist de la Paris. Am atins diferite laturi ale problemei insa, astazi, as dori sa va propun sa priviti din alt unghi. Este tot despre ipocrizie.

Pentru ca, la Paris, s-a clamat libertatea absoluta a cuvantului, dreptul presei de a scrie pe orice subiect. In mod ipocrit, as spune, deoarece presa occidentala a evitat sa vorbeasca despre sutele de civili asasinati de trupele guvernamentale ucrainene in Donbas si Lugansk.

La marsul de la Paris a participat si presedintele ucrainian, Porosenko. In vreme ce presedintele defila impotriva terorismului si pentru dreptul la libera exprimare, trupele sale trageau, in tara, in civili iar persoane “necunoscute” au atacat cu sticle incendiare redactia ziarului Slavianka din Harkov.

3 COMENTARII

  1. Ma bucur sa vad ca mai este cineva cu integritate si putere de observatie. Romanii au uitat de “Se il vous plaît monsieur” si acum ii pupa in … dos pe astia. Au uitat de atitudinea Frantei in razboi, s-a uitat totul acum toata lumea e solidara cu Franta. Cel putin presedintele nostru a mentionat clar de ce a treubuit sa se duca “Nu a fost doar un marş al solidarităţii francezilor, ci un marş al solidarităţii internaţionale, dacă se poate spune asta. “