Libertate, fraiere!

E amuzant cum presa romaneasca vorbeste despre “libertatea de expresie” si cum jurnalistii sar la gatul oricaruia care spune ca, poate ar trebui sa existe o masura, ca poate intre umor si obscen exista o diferenta.

Dintr-o data, presa romaneasca a descoperit libertatea de expresie iar ziaristii au aflat ca se poate scrie despre orice subiect, fara oprelisti din partea patronilor a politicienilor sau a sponsorilor de publicitate.

Aceiasi oameni care dau lectii de libera exprimare sunt cei care au facut campanie pentru cianurare, care s-au facut ca nu vad protestele anti-Chevron sau care au scris despre conflictul din Ucraina din perspectiva strict americana.

Nu-i asa ca e fascinant sa traiesti in Romania?

2 COMENTARII

  1. Aha. Pai daca au facut campanie pentru cianurare, au exercitat dreptul de a vorbi, pe care tu insisti ca nu e bine ca si l-au exercitat. Daca tu crezi ca erau platiti de catre americani sau cine stie de catre cine, ca sa considere ca aurul romanesc, la fel ca orice rezerva, trebuie exploatat acum si nu peste o mie de ani, oricum nu ar fi vreo legatura intre aceasta opinie si aceasta polemica, cu libertatea de expresie.
    Despre perspectiva strict americana asupra conflictului din U, tu ai dreptate, Razvan, insa daca nu ai avea atat de multa experienta in presa as intelege de ce chit ca ai dreptate, refuzi sa dezvalui si ce se afla in aceasta presa. Tu zici ca acest act de dezinformare a fost facut deliberta. Nu e asa ! Din moment ce tu stii cine face presa, ma intreb cum de acuzi presa romaneasca de dublu standard.
    Tu astepti de la presa romaneasca, plina de agramati, de curve, de analfabeti, de pupincuristi, de fraieri, de patrulabe, de toate mizeriile pamantului, ca acesti avortoni sa faca un efort si sa citeasca o alta sursa decat cea oficiala ?!!! Tu te astepti de la acesti indivizi care tot ce fac este sa pacaleasca patronii si sa taie frunza la caini, te astepti de la ei sa ia o carte, sa umble pe net si sa caute sa priceapa ce e cu Ucraina asta, care sunt dedesubturile conflictului ?!!!!!!!
    In Romania nu e nevoie de teoria conspiratiei ca sa ai parte de presa proasta. Asa e ea, in mod natural. Atunci de ce o acuzi ca este o presa inteliogenta, care poate deosebi intre si intre ?!