“Mai da-le, Nicule, 30%”…

apa-bacau

In imensa lor bunavointa, sefii de la Compania Regionala de Apa Bacau au decis sa ofere o reducere de 30% la facturi pentru cetatenii care au primit apa neagra dupa avaria de trei zile dar numai cu conditia sa fi anuntat acest lucru la dispecerat.

Mai trebuie sa spun ca e inca o bataie de joc din partea CRAB? Pentru ca, la cata apa tulbure curge pe la robinete, bacauanii au si renuntat sa mai anunte acest lucru la compania de apa.

In al doilea rand, e o conditie cu asterisc inselator: lumea ar fi trebuit sa stie de aceasta facilitate pentru ca sa poata beneficia de ea.

In al treilea rand, CRAB are contracte cu asociatiile de proprietari; cum i se scade factura unui locatar care a anuntat la dispecerat ca ii vine apa tulbure pe teava din moment ce el plateste la Asociatie si nu direct la CRAB?

2 COMENTARII

 1. Deși nici în țară situația generală nu este foarte bună, în Bacău TOTUL este pură bătaie de joc. TOTUL este făcut pentru A LUA bani, dacă se poate pentru nimic. Practic suntem furați PE FAȚĂ fără nici un menajament.
  „Pana de apă” este doar un singur exemplu. Și când îmi amintesc cu câtă mândrie se trâmbița „marea realizare” numită Aducțiunea de la Valea Uzului… Se pare că a fost deja scoază din UZ, măcar temporar. Deja s-a UZat…
  Dar nu înțeleg: asta a rămas SINGURA sursă de apă a Bacăului? Un întreg oraș de vreo 130.000 de locuitori este alimentat dintr-o SINGURĂ țeavă?
  Cât despre cei de la CRAB… Câtă ipocrizie și bătaie de joc mai putem suporta? Câte tâmpenii, câte aberații le mai poate făta mintea?
  Adică dacă eu anunț – să zicem că reușesc – că îmi curge apă murdară (pompos numită „cu fenomene de turbiditate”) iar vecinul nu anunță, înseamnă că pe țeava lui curge apa curată? „Ca o apă cristalină”…
  De ce nu reduce CRAB-ul factura TUTUROR celor racordați la ei? Fiindcă TOȚI au aceeași problemă, indiferent dacă anunță sau nu.
  Iar până la urmă sunt curios: își va da cineva din conducerea CRAB-ului demisia PENTRU INCOMPETENȚĂ? Va fi pus în acea conducere cineva care să poată gestiona rețeaua de apă ÎN FOLOSUL BĂCĂUANULUI și nu doar în folosul contului CRAB? Întrebări retorice, desigur…