Monica nu greseste niciodata!

De la PSD sau PNL sa spunem ca ne asteptam, dar chiar Monica Macovei, sa incalce ledegea finantarii partidelol politice, nu ne asteptam!

Bine, glumesc. Am mistouri in program pentru ca, la fel ca si ceilalti candidati, Monica Macovei nu este nici pe departe ingerul justitiar care doreste sa para. Se foloseste, doar, de anticoruptie ca de orice alta tema buna de folosit in marketingul electoral.

Raportul de control al Autoritatii Electorale Permanente este doar un prim argument; e prima institutie a statului care demasca impostura.

Revenind, da, dupa argumentele doamnei Macovei, PSD, fiind dupa spusele dumneaei profund corupt, era firesc sa apara in raportul AEP la capitolul incalcari ale legii. Dar, conform aceleeasi logici, monica Macovei nu ar fi trebuit sa apara pentru ca ea nu incalca legea, nu-i asa?!

Uite ca a incalcat-o si inca destul de grav pentru ca nu a informat AEP despre toate sursele de finantare ale campaniei electorale, n-a inregistrat donatorii si i s-au confiscat banii, fiind si amendata.