Fum in ochi

In conditiile in care, in conformitate cu noua legislatie penala, sexul pe bani – prostitutia – nu mai este infractiune ci doar contraventie, sanctionabila cu amenda, e de inteles de ce aducerea catorva zeci de domnisoare siliconate la audieri a devenit stire de interes national.

De cat e lumea si pamantul cui pe cui se scoate; de cand s-au inventat stirile, cine vrea sa distraga atentia de la cele in care este implicat sau jnu-i cad bine, se apuca sa arunce un vraf de paie umede peste foc. Fumul care o sa apara va acoperi ceea ce nu vrea respectivul sa se vada.

Daca o sa aveti rabdare, intr-o zi, sa va apucati de puricat toate scandalurile de presa din ultimii 25 de ani, o sa vedeti tandemuri. Cum izbucneste scandalul X, apare imediat operatiunea Y. Cum a fost, de exemplu “Operatiunea Luna”, o ampla razie a politiei in toata tara imediat dupa aparitia Raportului Armaghedon 2, in care era criticata guvernarea Nastase.

Cat despre fatucile dupse cu alai la interogatoriu, e secretul lui Polichinelle: toata lumea stie cu ce se ocupa. Corpul lor, viata lor, riscul lor. In fond, o vorba veche romaneasca spune “doar nu-i faina sa se termine”…

2 COMENTARII