Nota de constatare

Constat cu foarte mare interes ca, in vreme ce ne taiau salarii si pensii, in vreme ce ne cereau sa strangem cureaua pentru binele tarii, in vreme ce cresteau taxele, imprumutau tara la FMI, in timp ce asmuteau categoriile profesionale una asupra alteia, in vreme ce ne vorbeau la televizor despre “grasii bugetari” tinuti in spate de “slabii din privat”, cand ne tineau discursuri despre lenesi si asistatii social, domniile lor furau.

Domnii si doamnele care ne invatau ca trebuie sa muncim mai mult pe mai putini bani erau ocupati sa devalizeze bugetul de stat, sa-si umple conturile, sa faca trafic de influenta, sa ia spagi, sa vanda functii, sa acorde sinecuri si, pe deasupra, mai pozau si in mari luptatori impotriva coruptilor!

Iar acum, cand sunt dati in vileag, vin si spun ca e dosar fabricat la comanda.

Pai si aia de care faceati misto cand defilau cu catusele la televizor, tot asa spuneau !

3 COMENTARII

  1. In acest moment in invatamant salarizarea noastra este la nivelul lunii octombrie 2008.
    Ceea ce este interesant – daca se realizeaza majorarea in 6 etape a salariilor din invatamant asa cum a promis Guvernul
    atunci prin aceste sase majorari de cate 5% abia in luna octombrie 2017 se va atinge exact valoarea
    salariului majorat de Legea 221 din octombrie 2008 care nu s-a aplicat .Ne-am judecat, avem hotarari judecatoresti definitive dar ,,beneficiem,, de esalonarea platilor pana in 2017!!! Iata unde ne-au adus cei care ne-au taiat salarii, pensii ,sporuri pentru prosperitatea tarii . Le dorim sa nu beneficieze si ei de esalonarea padepselor pentru cat au furat poate chiar din banii nostri!

  2. Ceea ce constati aici este un sindrom caracteristic populatiilor peizane medievale, adica unui popor neevoluat, necivilizat si incapabil sa progreseze dpdv social. Ca exemplu, romanii se comporta exact ca un taran care locuieste intr-un bordei. Taranul are cateva merinde, provizii, in fine, prin batatura si mai are ceva – un sobolan. Sobolanul e mare, din ce in ce mai mare, si din ce in ce mai agresiv. Sobolanul fura din ce in ce mai multa mancare, taranul sufera de foame, stie ca sobolanul este vinovat, dar culmea, taranul nu face nimic, nu ii da in cap sobolanului. Mai mult – taranul iese, se plange vecinilor ca sobolanul fura, se plange ca sufera de foame, dar nimic altceva, nicio actiune. Taranul, culmea, in loc sa ii traga una sobolanului si sa-l elimine, se duce la popa satului si ii cere aluia sa se roage la Doamne Doamne, poate ca rezolva El problema !!!