Ce talent are Mihaela Radulescu?

Imagine din emisiunea "Romanii au Talent"
Imagine din emisiunea “Romanii au Talent”
Proabil emisiunea se afla in cadere de audienta, altfel nu-mi explic pentru ce Mihaela Radulescu a fost bagata la “Romanii au talent”, emisiune care cica ar promova talentele din moment ce susnumita doamna nu are, aparent, nici unul.

Se pare ca nici unul in afara de acela de a fi penibila. Probabil pe asta s-a si mizat. La cat se va scrie dupa aparititie zuzei pe televizor, toata tara va afla ca mai exista inca emisiunea “Romanii au talent”.

Revenind la ideea de la inceput, tare as vrea sa stiu care este talentul acestei doamne, a carei varsta o recomanda, se pare, mai degraba, sa impleteasca sosete pentru nepotei decat sa-si tavaleasca sanii prin faina. Asadar, doamna in cauza o fi vreun talentat compozitor sau interpret care poate sa judece prestatiile artistice ale unor oameni? A practicat dansul de poate sa dea verdicte referitoare la modul in care danseaza unii? Se pricepe la ceva din ceea ce judeca?

Daca raspunsul la aceste intrebari este “NU”, atunci, ce cauta in emisiune?

De fapt, ce cauta in tara? Nu e dansa aceea care a semnat acea scrisoare in care explica de ce pleaca definitiv din Romania?

Mihaela scria in 2009:

“[…]mă uit la emisiuni de televiziune din cauza cărora alerg spre telecomandă ca să n-audă copilul meu grosolăniile şi agramatismele invitaţilor sau chiar ale “moderatorilor”, mă uit cum multe din “vedetele” de azi nu sunt fiinţe care au muncit ceva sau au construit ceva, ci sunt doar nişte fiinţe decorative care spun tâmpenii şi pozează frumos… “

Imaginea ar fi amuzanta daca nu ar parea ca descrie exact comportamentul ei la emisiune.

Dar, traiasca audienta! ProTv a mai dat o lovitura, reusind, cu bani foarte putini, sa mai iasa din coltul de anonimat in care intrase dupa ce a taiat masiv din cheltuieli. A demonstrat ca, “bad publicity” este la fel de buna deoarece atrage atentia si va determina publicul sa se uite si data viitoare, ca sa vada ce ispravi a mai facut “aia”.

In rest, emisiunea e chiar jenanta, pentru ca a fost transformata intr-un reality-show prost, in care concurentii se cearta cu juriul in conflicte ce par atent regizate.

3 COMENTARII