Traim in Romania

Romania, undeva, intr-un orasel de provincie.

Un cetatean merge spre casa. Se insereaza, iluminatul public este mai mult o gluma, se aude latratul maidanezilor.

Omul merge pe trotuar obosit si cade intr-o groapa sapata de firma de electricitate. Lucratorii de la companie nu se obosisera sa o semnalizeze si nici s-o astupe pentru ca se terminase programul si ei nu terminasera ce aveau de facut.

Telefon la 112, ambulanta, spital, urgente.

Dupa ce vestea se duce prin oras, incep dusmanii primarului sa comenteze pe retelele sociale: “sa-ti fie rusine, primare, asa ai tu grija de orasul asta; ca omul era sa moara din cauza ca nu-ti faci tu treaba!”

Amicii primarului, din partid sau din cercul cu care se imparte spaga, nu stau nici ei pe ganduri: “Da’ ce vrei, ma, sa acopere groapa primarul? Ala de ce nu casca ochii sa se uite pe unde merge? Ca daca se uita, nu mai dadea in groapa!”

Cum ar veni, tot victima e de vina.

In timpul asta, Dorel si cu ceilalti angajati de la firma de electricitate se fac micuti – micuti, sa nu afle lumea ca ei sunt de vina pentru ca nu au avut chef sa semnalizeze groapa si nici nu au schimbat becurile de pe stalpi ca sa vada omul pe unde merge…

1 COMENTARIU

  1. Derbedeul asta de primar trebuie sa fi spaguit DNA, din moment ce procesele sale treneaza de aun an de zile. El avea o gramada de probleme penale, si iata ca e ca si liber, se duce la biblioteca omul, doarme in patul lui, ba chiar dupa cum inteleg ca e treaba, daca se intampla cumva si primeste termen de puscarie, din sentinta SE SCADE perioada de arest la domiciliu, ca cica omul nu e liber in perioada asta ! Pai cum nu e liber, cand merge la serviciu bine mersi ?! Da, TRAIM IN ROMANIA…