Zona periculoasa

Am stat, astazi, si am numarat cate masini au trecut peste linia dubla continua pentru a intra in parcarea de la stadionul din Bacau. masini care veneau dispre Policlinica Veche si care scurtau drumul prin parcare.

In 10 minute au fost aproape 20 de masini. De toate felurile, conduse si de barbati si de femei, unii vorbind la telefon, altele cu copii in masina.

Responsabilitate zero, risc maxim. Pentru ca nu stii cand iti vine o masina din fata care sa te loveasca in lateral. Nici nu stii cum dai peste un pieton de pe trotuar pentru ca te grabesti sa intri in parcare ca sa eviti o masina sau sa nu te vada politia.

Daca o zona din Bacau necesita o camera video, cu siguranta este vorba de zona intrarii in parcarea de la stadion.

2 COMENTARII

  1. Acolo pericolul nu este doar pentru cei care intra ci si pentru cei care ies, pentru ca multi nu se asigura pentru ca nu pot sa o faca da ca e autobuz in statie, si te trezesti cu ei direct in sosea de-a curmezisul pe doua benzi. Cel mai simplu ar fi eliminarea acelui acces. Cine vrea la stadion poate merge pe la Tic-Tac si apoi stanga dupa McDonalds sau poate veni din zona Cascada (din vale).