“Confuzionista”

Undeva, pe la Orizont, in Bacau. Semaforul se face verde dar nimeni nu pleaca pentru ca autobuzul s-a oprit si a blocat prima banda. Ar fi intrat in alveola din statie, acolo unde este si indicatorul rutier care semnalizeaza statia de autobuz.

Dar nu are cum pentru ca o doamna sau domnisoara si-a parcat masina fix sub indicator.

Domnita, indicatorul pentru “parcare” arata altfel.

5 COMENTARII

 1. Traficul e un haos din cauza celor care nu respecta nu doar regulile de circulatie, ci nici pe cele de bun simt.
  Am semnalat si eu de cateva ori ca intersectia din fata Colegiului Pedagogic, unde invata copiii mei, este blocata in fiecare dimineata de masini si taxiuri stationate aiurea (si pe trotuare), de trebuie sa faca elevii slalom printre ele pentru a ajunge la scoala. Dar nimeni nu face nimic!
  Culmea este ca in portiunea dintre semaforul Tic-Tac si intrarea la Pedagogic stau 3 politisti (si de la circulatie si de la primarie) care, chipurile, dirijeaza circulatia!
  De multe ori, pe stradutele inguste cu sens unic se trezeste un prost sa parcheze pe partea pe care nu a parcat nici unul dintre ceilalti deja opriti!
  In fiecare dimineata, in fata covrigariei Luca de la Tic-Tac opresc masinile zeci de indivizi, uneori pe 2 randuri, care pun avariile si coboara alene sa-si cumpere covrigii care sa le umple burta peste zi.
  Pentru ce platim politia primariei? Sa pazeasca smenarii din piata?

 2. Daca s-ar instala camere video pe autobuze s-ar rezolva si astfel de cazuri dar si mult mai desele cazuri cand soferii de autobuz NU intra in alveole pentru ca nu vrea p*** lor. La statia de la Precista NICIODATA autobuzele nu intra in zona marcata special, blocand prima banda. La Orizontul pe sensul de mers spre Narcisa e aceeasi poveste. Pe Mioritei la fel. Pe astia cand naiba ii ia Politia la bani marunti?

 3. ar trebui sa stea politia sambata duminica noaptea cand ies de la pasaj sa merg la masina nu am pe unde trece nu se mai poate asa tot timpul e un haos total fiecare parcheaza pe unde poate sa se ia masuri la fel si hramul bacaului care tot pe platoul salii sporturilor se va desfasura ar trebui sa fie mai multi politisti vin tigani multi