Cum se circula

1
14

trafic

Azi, in Serbanesti, a fost un accident. Deja obisnuitul accident in care un taxi nu da prioritate si loveste sau este lovit. De data asta a fost lovit pentru ca a iesit de pe o straduta laterala dept in fata unui BMW.

Sunt cateva zone in oras in care, daca se petrece un accident, circulatia se blocheaza. Aici, in Serbanesti, este una din ele. Si pentru ca accidentul stranguleaza circulatia dar si pentru ca, dupa cum se vede din poza, toti soferii cauta sa se bage cat mai in fata.

1 COMENTARIU

  1. Zona inters. C. Barladului- C. Romanului pana la trecerea de pietoni de la “Gat Taiat” (incluzand si segmentul de langa peco care duce catre targul de masini) genereaza aproape zilnic accidente. Ieri a murit soferul acelui taxi care iesea de pe theodor neculuta, joi sau vineri o tanara “calare” pe un moped a fost foarte aproape de doamna cu coasa dupa ce a lovit un alt taxi care iesea de pe plaiului. Impotenta primarie Bacau lasa in voia sortii soarta platitorilor de impozite al caror acces auto este str. Plaiului sau Theodor Neculuta. Nici barbugiul, dar nici bibliotecarul nu au gasit de cuviinta sa reglementeze traficul pe acest segment. Cei care ies de pe plaiului trebuie sa se incadreze pe culoarea galbena a semafoarelor de pe Tecuciului/ Romanului asta daca au norocul sa nu fie izbiti de masinile care forteaza galbenul de pe calea romanului catre tecuciului.

    Domnu’ bibliotecar, lasati-o asa, si in cativa ani vom muri toti locuitorii din zona si atunci nu mai e nevoie sa va mai stricati capul cu lipsa canalizarii, lipsa apei, a iluminatului public sau a asfaltului.
    Asa sa va ajute D-zeu !
    Un platitor de taxe. La zi.