Paine cu branza si alte delicii

Reteta cred ca e simpla si o stie toata lumea; a fost si pe Facebook. E vorba de panea cu branza. Doar ca am decis sa mai completez putin reteta. Si am pus si muschiulet, si pastrama, carnat alb nemtesc, ardei iute, rosie. Plus ingredientele obisnuite: unt topit cu ceapa verde si usturoi, cascaval ras si condimente italiene. N-am avut italiene, am pus grecesti.

A, si pentru ca in Romania nu prea mai gasestio astazi paine intreaga, ci doar feliata, am luat o “floare” formata din chifle.

Am copt 10 minute ci staniolul desfacut si inca 15 dupa ce am impachtat painicile.

Am vrut sa folosesc si oul, dar m-am razgandit. Asta pentru cine intreaba ce cauta acolo 🙂

DSC_1181

DSC_1184

DSC_1186

DSC_1189

DSC_1190

DSC_1193

DSC_1194

DSC_1199

DSC_1211

DSC_1213

DSC_1214