Cu cat mai repede, cu atat mai bine!

“Nu vad de ce nu s-ar da drept de vot, in Romania, tinerilor de la 16 ani. Ba chiar as supralicita, dreptul de vot trebuie dat inca din clasa intai.

In plus, mi se pare ca se preda prea putina religie si prea multa stiinta in tara; sunt prea multi doctori si prea putini preoti; prea multe muzee in care, oricum, nu merge nimeni, prea multe scoli care indobitocesc bietii copii, prea multe televiziuni, partide, voci, in general, e prea multa libertate de opinie in tara asta!

Si nu e bine! Pentru ca se prosteste poporul acesta, un popor sfant, aflat in gradina Carpatilor care, dupa cum se stie, este Gradina Maicii Domnului; prea multa libertate inseamna prea mult libertinism, care nu este specific unui popor crestin cum este poporul nostru. Sunt prea multe ispite care ne strica tinerii, sunt prea multe pacate pe care acesti tineri frumosi si credinciosi sunt indemnati sa le comita.

De aceea va spun ca nu se mai poate tolera asa ceva! Trebuie facut ceva si trebuie facut repede! Trebuie inceput cu scoala in care se face prea multa matematica, biologie, anatomie, chimie si fizica; precum se stie acestea sunt materii pagane care ar trebui daca nu interzise cu desavarsire, macar limitate pentru a nu tulbura cugetul copiilor.

Apoi trebuie reglementate situatiile celor care traiesc in libertinaj: cei care nu sunt casatoriti in Sfanta Biserica sa li se puna in vedere sa o faca cat de curand; daca nu vor sa fie pedepsiti intai bland si, apoi, mai aspru. Homosexualii trebuie prigoniti ca sa nu strice tinerii, ateii, mare atentie la aceste spurcaciuni ale Iadului, ateii trebuie convertiti de urgenta si daca tot nu vor sa creada, atunci trebuie impiedicati sa mai comunice ideile lor gresite si altora; acest lucru se poate face prin taierea limbii si scoaterea ochilor!

In ceea ce priveste politica, trebuie interzise acele partide care propovaduiesc idei gresite cum ar fi libertatea de credinta, dreptul la libertatea de exprimare sau care sustin idei stiintifice gresite cum ar fi teoria evolutionista. Vor avea voie sa functioneze numai acele partide care se vor angaja sa sprijine Sfanta Biserica in tot ceea ce face si doreste sa faca.

Desigur, pentru asta trebuie sa ne asiguram ca tinerii nu se adapa la izvoare otravite; bibliotecile vor trebui sa fie curatate de cartile cu invaturi gresite; programele de televiziune vor trebui supuse aprobarii Sfantului Sinod iar acesul la site-uri pacatoase, strict controlat si interzis”.

Pentru ca, dragii mei, romanii asta merita! Prin tot ceea ce fac, cetatenii acestei tari dovedesc faptul ca nu vor altceva, ca gandurile lor nu sunt nici catre stiinta, nici catre cunoastere, nici catre toleranta, libertatea de exprimare si nu vor nici sa gandeasca si nici sa se informeze.

Si daca asta vrea poporul, cine suntem noi sa ne opunem dorintelor lui?!

Cu cat mai repede se duc dracului toate in tara asta, cu atat mai bine! Pentru ca abia dupa ce se macina toata prostia acestui popor – si credeti-ma este destula – abia atunci putem sa ne gandim la o reconstructie a acestui neam. Deocamdata suntem pe o panta descendenta. Suntem ca o civilizatie decadenta, atacata din interior de vicii si din exterior, asediata de barbari.

Pur si simplu nu se mai poate face nimic pentru acest popor cata vreme poporul nu considera ca are o problema!

1 COMENTARIU

  1. Initiativa absolut hilara de a da dreptul de vot unor mucosi apartine cui altuia decat generalului de intendenta, sef la chilotaraia armatei romane. Oprea, de la partidul fantoma UNPR. Sunt, e adevarat, copii de 16 ani care au destula minte cat sa inteleaga mesajul politic al unui partid, sa stie sa discearna intre manipularile si minciunile electorale sustinute pe canalele media. Dar judecand dupa cum arata o clasa oarecare a XI-a in ziua de azi, este clar si indubitabil ca numaraul prostilor e mult mai mare decat cel al copiilor cu bun simt si responsabilitate fata de comunitate. Astia nu stiu ce e aia cos de gunoi, si tu le ceri sa puna o stampila pe un buletin de vot ?!!