Valhalla. Prea mult, prea ca la tara…

Nu, ceva nu e in regula si o sa va spun ce. O criza de fiere m-a dat peste cap vreo doua zile, timp in care am mancat fix doua mere, un pachet de biscuiti si o cutiuta de branza de vaci.

Azi, aproape lesinat de foame, m-am dus sa incerc ceva mai “de regim” la Valhalla. Ca-n bancul ala cu popa care cerea, in post, balena, casalot sau rechin si, in final se multumeste cu o ceafa de porc, evident ca mi-am luat un bors de gaina cu taietei de casa si o fasole cu carnati.

Retineti, m-am pregatit vrand-nevrand aproape doua zile pentru asta.

Borsul a venit intr-un oloi de lut in care inotau bucati mari de piept de gaina, legume si taietei. Verdeata proaspata mergea de minune cu acreala borsului. O minunatie, nu alta! Daca as avea ceva de reprosat ar fi marimea lingurii: cam mica pentru mine.

Dupa ce am dat gata borsul, au inceput problemele. A venit si fasolea. Prea repede! Pai in alte parti astepti juma’ de ora si mai bine sa-ti vina felul doi si aici a venit dupa cinci minute. Nici n-am avut timp sa ma cert oleaca pe facebook!

Dar nu numai atat! A venit iar o cratita de lut scoasa din cuptor, cu fasole si carnati presarata cu verdeata. Eu credeam ca mi-era foame dar m-am inselat. Recunosc, rusinat, ca m-am dat batut.

Asta este, eu dau friptura pentru fasole, dar de data asta nu am reusit sa termin mancarea!

Din pacate nu am facut poze; eram prea lesinat pentru asta …