Cine e de vina?

das

Problema de cod rutier: un pieton traverseaza NEREGULAMENTAR iar o masina este cat pe ce sa-l loveasca.

Politia Rutiera decide sa ia permisul soferitei pentru ca n-a dat prioritate pietonului care, dupa cum se spune si in procesul verbal, traversa neregulamentar.

Asadar, daca nu sunt si alte elemente care-mi scapa sau de care nu am aflat, nu vad de ce ar fi vina soferului in acest caz. Sau o fi?!

5 COMENTARII

  1. Stii strada din spatele Pietii Sud. Stii ca sunt pe acolo parcate o gramada de masini, so pe stanga, si pe dreapta. Viziblitate foarte proasta, lume de la tara, cartierul e cam needucat, oameni care acum cateva decenii traversau ulita cu vaca. Viteza legala in Bacau este 50 pe ora, dar daca mergi cu 50 pe ora pe aici, ceea ce ar fi regulamentar, risti enorm. Parerea mea e ca atata vreme cat esti in Romania si prostii iti mananca tot timpul, ia nene si mergi incet, ca te ia mama dracului.

  2. Atentie soferi, la pol. rutiera sap. trecuta aveau 2 lazi de permise suspendate. Problema este ca din cauza unui neghiob imbracat din banul public tu tre sa pierzi vremea in contestarea p.v. Nu mai sunt banuti la buget iar la suspendarea permisului sau c.i. esti obligat la plata amenzi sa il poti redobandi, de aici banuiesc asa mare val de suspendari! Bacau acasa!