Cinci motive pentru care Bacaul va rezista unui conflict nuclear

61643184

Bacauanii nu trebuie sa se teama de un eventual conflict armat, fie el si nuclear. O bomba atomica aruncata asupra Bacaului nu va avea aproape nici un efect si iata dece:

1. Infrastructura orasului nu va fi afectata. Pe bune, mai varza decat acum, strazile nu pot fi. Chiar si cu o bomba atomica, infrastructura rutiera nu se poate strica mai mult decat este acum.

2. Economia orasului nu va fi afectata aproape deloc. Ca sa fie afectata, ar trebui ca economia sa existe. Or, Bacaul nu mai are demult nici industrie, nici servicii. Nu are nimic, de fapt. Neavand economie, bomba atomica nu o poate distruge.

3. Americanii au inventat INTERNETUL pentru eventualitatea in care o bomba atomica ar fi distrus intreaga conducere militara a tarii; prin crearea unei “panze de paianjen” cu noduri de comanda independente, distrugerea unui punct nu ar fi afectat decisiv functionarea apararii. Ei, bine, americanii au fost niste prosti. Nu s-au gandit sa inventeze nodul de comanda fara comanda. O bomba aruncata asupra orasului nu ar avea nici un efect in privinta modului in care Bacaul este condus.

4. Disparitia elementelor definitorii ale civilizatiei, cum ar fi apa calda sau caldura, nu ar afecta cu nimic bacauanii. Oricum, sunt invatati cu lipsa caldurii pe timp de iarna si cu intreruperea furnizarii de apa calda pe timp de vara, cand e mai multa nevoie.

5. Cel mai important punct este ca radiatiile emise dupa explozia bombei atomice nu vor afecta locuitorii orasului. In fond, dupa atatia ani de convietuire cu halda de fosfogips de la combinatul chimic, bacauanii au devenit imuni la radiatii!