Islamizarea Romaniei

Ma amuza cum o multime de insi care se considera inteligenti si oarecum invatati ajung sa creada in tampeniile alea cu invazia musulmana. Si se agita pe retelele sociale cautand solutii impotriva islamizarii tarii, a constructiei de moschei si a hijab-ului.

Partea mai amuzanta este ca toate acestea vin de la unii care se considera mari crestini, ortodocsi verzi, care, chipurile, lupta pentru puritatea credintei stramosesti amenintata de islamizare.

Acesti oameni nu-si dau seama ca nu trebuie sa se teama de invazie. Pentru ca invazia deja a trecut peste noi. Pentru ca doctrina propovaduita de ei, interpretarea pe care o fac ei Ortodoxiei nu este cu nimic mai prejos de interpretarea pe care o fac unele tari musulmane Coranului.

Si nu e vorba doar de aspectele asa-zis traditionale ale Religiei; inventiile propovaduite de babe care n-au nici cea mai mica legatura cu ortodoxia – de genul acoperirii capului in biserica sau interdictia de a manca fructe “in cruce” de Ziua Crucii.

Caci nu trebuie sa vina “sharia” peste noi; deja noi ne judecam aproapele, uneori mai dur decat un tribunal musulman. Ne temem ca vom fi dusi “cu turma” la moschee, sub amenintarea armelor, dupa cum insinueaza unii? Pai acum ce se intampla in scoli, cu ora de religie? Nu e indoctrinare cu forta? Ce e cu manualele alea in care se spune negru pe alb ca, deoarece Gigel nu si-a spus rugaciunea, Dumnezeu l-a pedepsit si copilul a cazut rupandu-si piciorul? Ne speriem ca ne vor canta muezinii in minarete? Pai ia sa vedem cate biserici au difuzoare prin care transmit slujba in tot cartierul! Ca sa nu mai vorbim de clopotele care, de exemplu, cand bat la catedrala din Bacau, la vreo sarbatoare, suspenda orele de la Colegiul Vranceanu de alaturi, pentru ca e imposibil pentru elevi sa se mai inteleaga cu profesorul!

Cand vom intelege ca “amenintarea cu islamizarea tarii” este doar o alta manipulare cu care suntem prostiti?! Asa cum a fost si cu ungurii, si cu secuii, si cu rusii. Caci in vreme ce ne isterizam pe tema amenintarilor inventate in laboratoare, pierdem din vedere ceea ce se mai intampla in tara.

Ne dam de ceasul mortii ca o sa ne atace rusii, si nu vedem cum se duce dracului democratia; ne smulgem parul ca vin musulmanii sa ne schimbe religia si nu vedem ca Justitia este folosita ca arma in lupta politica.

Crede cineva ca verdictul in procesul lui Dragnea a fost amanat pana dupa congresul de alegeri al PSD asa, de florile marului? La fel, termenele in procesul de incompatibilitate al lui Iohannis au fost mutate intamplator dupa alegeri?

Terminati-o cu islamizarea! Altele sunt problemele mai importante in tara!

1 COMENTARIU