Cele sase minuni ale Bacaului. O cautam pe a saptea…

Ca orice oras care se respecta, Bacaul are minunile sale. Am identificat sase dintre ele si, pentru a ajunge la numarul magic de sapte, astept propunerile cititorilor.

1. Scara din Gara care nu duce nicaieri.

scara-1

2. Strada cu buruieni pe mijloc (Milcov). Constructorul care a castigat licitatia si-a bagat picioarele si a abandonat lucrarea.

RZV_5518

3. OZN-ul din sensul giratoriu de la Economic. Primarul zice ca ar trebui demolat dar, deocamdata, se asteapta sa iasa din garantie.

ozn

4. Stadionul municipal, a carui restaurare a inceput in forta si s-a oprit subit. Si nimeni nu mai stie daca se vor relua vreodata lucrarile.

stadion

5. Spitalul municipal, care, dupa zece ani de lucrari, a ramas fara constructor deoarece acesta a dat faliment. Iar constructia inca nu este gata in vreme ce aparatura cumparata este deja depasita moral.

Spital-Municipal

6. Centura ocolitoare. Au trecut deja 11 ani de cand a fost aprobat proiectul si nu s-a batut nici macar un tarus pe santier.

rp_centura00-600x416.jpg

Pentru a saptea minune astept propuneri…

7 COMENTARII

 1. E ca în bancul ăla cu manelistul. Pune centura de două ori,ca sa fii sigur!
  Minuni în pregătire :
  -insula de agrement
  -noua societate care administeaza CET ul-si care va falimenta,la rândul ei, pentru ca premisele sunt greșite
  -CET ul însuși,cu cogenerararea lui cu tot,dar costă mai mult decat dacă ar fi cumparat centrale individuale la tot Bacaul
  -reteaua de termoficare,sublima dat total inutilă si coșmar al tuturor generatiilor care vor veni

 2. A 7-a minune poate fi Calea Moinești, care cică ar fi modernizata la termen. Nu este adevarat. Au renovat pana la Fabrica de Bere, unde se lucreaza de zor. Luvrarea includea si daramarea Fabricii de Bere ? Acelesi firme lucreaza acolo, acum. La Baixa nu exista trotuar, pentru ca a fost distrus. Sunt gropi la care se mai lucreaza din cand in cand. Calea moinesti este mult mai lunga. Blocul 34 se situiaza in Bacau, nu in Margineni.
  Minuni sunt mai mult de 7. Nu va opriti la 7.
  Uitati si aici, niste minuni: http://desteptareabacaului.blogspot.ro/p/monumentele-prostiei.html
  Hai România, hoții la pușcărie și piste pentru bicicliști !