Cei mai tari din parcarea goala

Romanii sunt cei mai tari matematicieni, fizicieni si chimisti, noi avem cele mai tari gimnaste, cei mai tari olimpici, noi inventam motoarele care functioneaza cu apa, cu aer sau cu tuica, noi inventam roata in fiecare an si avem cele mai strasnice tramsmisiuni live de la inmormantari.

Suntem cei mai mari creatori ai universului, fara noi lumea inca mai scria cu pana de gasca inmuiata in calimara, noi am fost aparatorii crestinatatii, noi am inventat zapada si nisipul si, cand ni se termina bateria la smartphone, o incarcam prin Bucegi, de pe la una din sursele de energie cosmica disponibila in spatiul carpato-danubiano-pontic.

Noi avem singurul pod natural din lume pe care poti merge cu masina, avem scuterul cu care te plimbi 100 de km cu numai 50 de bani, am descoperit scheleti de uriasi, avem bateria care nu se consuma d epeste 60 de ani, avem, eventual, cei mai inalti pitici si cei mai slabi obezi de pe planeta.

A, si avem cele mai frumoase femei si ne laudam cu asta de parca am fi o competitie intre bordeluri.

Daca nu v-ati dat seama inca, Romania E Miezul din Fanta Dar Nu Poate Evolua pentru ca Nu O Lasa Mafiotii!

Ca de fiecare data, de vina sunt altii.

Cat despre imbatatul cu apa rece, promovat de o serie de site-uri fantoma, cine crede lucrurile astea, isi merita soarta.