Tinerii frumosi si liberi au descoperit ca in Romania este coruptie. Pana acum in ce tara au trait?
Nu stiu cum sa va spun ca sa nu fiu prea rau, dar puteti cere demisia premiereului, a presedintelui, a unui ministru, dar nu puteti cere demisia patriarhului, oricat v-ati da cu fundul de pamant. Pentru simplul motiv ca patriarhul nu este ales de voi.
Ne-am intors in vremurile de glorie ale CPUN, cand toti inteligentii se apucasera sa dea legi si sa faca propuneri
E momentul de glorie al site-urilor de stiri inventate. Sau credeati ca au fost facute degeaba?
Inainte sa va faceti de ras cu tot felul de propuneri aberante, ilegale, neconstitutionale sau doar tampite, nu mai bine studiati putin legislatia? Vad ca studentii au trecut pe lista de revendicari ca Guvernul sa reduca la zero somajul in randul tinerilor. Serios? Ultima data cand am verificat traiam inca in Capitalism si voi strigati „Jos Comunismul!” In Comunism se poate, in Capitalism se presupune ca Piata regleaza aceasta problema…
Ca sa condensam ideile: tinerii care striga „Jos Comunismul” vor, de fapt, o dictatura in care statul sa regleze economia iar politicienii care nu le plac sa fie condamnati in procedura rapida de un tribunal al poporului. Cum se numeste forma asta de guvernare, oare, ca am un lapsus?
Zice Dionisie: „La 1848, Revolutia a fost pornita de tineri care au studiat in strainatate si care stiau ce trebuie schimbat in tara. In 2015, Revolutia este facuta de unii care nu-s in stare sa ia Bacul si care habar n-au ce vor sa faca dar striga intr-una „Jos aia!” si „Jos ceilalti!”…
Parca suntem in plina revolutie a khmerilor rosii: copiii ne cearta ca ne dam cu parerea si ne interzic sa mai avem opinii in vreme ce ei „negociaza” schimbarea sistemului. Pe bune ca ar fi de ras daca nu ar fi de plans..
Tot de la Dionisie citire: „Deci pe Oprea l-au huiduit ca A VENIT la locul tragediei ca sa-si faca imagine iar pe patriarh il huiduie ca NU VENIT. Misto.”
Revolutia asta devine tot mai interesanta. Vom avea cateva zile misto in care ne vom distra cu propunerile de reforma ale „societatii civile” si ale „reprezentantilor strazii”. Promit sa explic poantele cui nu intelege
In 1990, bucuresteni „de bine” ii conduceau pe mineri sa le arate persoanele periculoase care trebuie reeducate sau sediile organizatiilor partidelor istorice. Astazi, asa-zisi ziaristi indica gloatei persoanele care ar trebui, in viziunea lor, demise, schimbate sau alungate din functii. Nu e misto democratia directa?